Bezoekers

Volgers

dinsdag 23 mei 2023

Onze dag indeling

Onze ochtendwandeling zit er weer op en ik moet zeggen dat het weer een leuke wandeling werd. Eerder moest ik er niet aan denken om al om 7 uur het bed uit te moeten. 
De eerste jaren van je pensioen ga je eerst genieten van het uitslapen. Wij dan. Ik heb er 4 jaar van genoten en moest er niet aan denken dat ik er ooit nog eens vroeg uit moest.

Nu staan we op rond zeven uur. Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat ik er weer even aan moest wennen en liep soms als een zombie rond.
Puck woont nu 6 weken bij ons en ik ben er aardig aan gewend geraakt. Zoveel dat ik soms al uit mezelf wakker wordt tegen zeven uur. Dat wil toch wat zeggen 😇

Frits gaat meestal als eerste Puck even uitlaten terwijl ik aan het ritueel in huis begin.

Hondenmand in de huiskamer zetten, hondenbrokken voor de dag afwegen en in bakjes doen. Thee zetten en dan komen mijn twee lieverds alweer thuis.

Rond 10 uur maak ik een grotere ronde met Puck van een klein half uurtje. Maak een praatje en train Puck in het netjes lopen. Steeds weer even oefenen en mag  Puck spelen met haar honden vriendinnen.

Na deze wandeling krijgt ze haar tweede bak brokken en daarna valt Puck als een blok in slaap en kan ik in huis wat doen.
Tussen twaalf en een even een plasje doen buiten en eten. Als ze haar buikje weer vol heeft zitten kunnen wij ook even rustig lunchen.

's Middag rond drie uur weer plasje doen en eten en rond half zes nog eens.

Tussen zeven en acht weer een groter rondje lopen net als rond tien uur 's avonds zodat Puck lekker moe is en daarna gaat ze in haar mandje slapen en zit haar dag er weer op.
Soms zijn wij zelf zo moe dat we ook naar bed gaan of blijven nog even tv kijken.

Ons nieuwe dagritme hebben we weer aardig op de rails nu

2 opmerkingen:

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.