Bezoekers

Volgers

woensdag 10 mei 2023

Songfestival

Gelukkig gaat het iets beter met Frits. 

Gisterenmiddag moest onze auto voor de APK. Ik zag er eigenlijk tegen op om zelf die smalle straat in te rijden waar de garage is. Maar tegen een uur kwam Frits uit zijn coconnetje en ging met de auto naar de garage. Telefoon bij zich want als het niet gaat, bellen hoor! Het is maar 10 minuten lopen.

Na een uurtje kwam hij terug en ik moet zeggen dat het uitje hem goed had gedaan. Even een praatje en weer contact met de buitenwereld. 

Het avondeten smaakte hem ook goed want zijn hele bordje was leeg. Later, op de avond is Frits ook mee gelopen met het wandelingetje van zeven uur met Puck. Hij begint langzaam weer bij te komen. Wel is hij nog erg moe maar de misselijkheid is een stukje minder en dat is al heel wat.

Maar even blijven doen waar hij zin in heeft en rusten als hij moe is. We eten waar hij zin in heeft en zo proberen we weer in het land van de mensen te komen.

Gisterenavond hebben we nog naar het songfestival gekeken al dat voor mij niet gehoeven. Het Eurovisie Songfestival heeft ten eerste niets meer met Eurovisie te maken want al die landen die meedoen horen nu niet bepaald bij Europa. Daarbij vind ik de nummers die te gehore worden gebracht ook niet bij een Songfestival horen.

Het zal wel aan mijn leeftijd liggen en ik zal wel erg ouderwets zijn maar ik vind het ware ramp. Neem Kroatië nu ........ vreselijk en Finland dan. 

Zo kan ik nog wel doorgaan. Portugal was nog een beetje normaal maar verder. Ik heb het ook niet afgekeken. Vroeger bleef je thuis voor het Songfestival en maakte er een gezellige avond van maar de laatste jaren fffffffff.

8 opmerkingen:

  1. Waar vroeger het Songfestival een avond was waar je maanden naar uitkeek, is het nu iets wat je zo snel mogelijk vergeet. Ik kijk al jaren niet meer.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Steeds heb ik gehoopt dat het Songfestival misschien toch verandert was. Helaas. Ik kijk ook niet meer.

      Verwijderen
  2. We kijken het niet maar na ned 2 gekeken te hebben zapten we nog even naar een en begonnen ze net aan hun liedje. Het was ook een ramp vond ik, niet te verstaan, nauwelijks melodie en wat ze aan het doen waren rondom elkaar was ook niet duidelijk. Gelukkig maar dat ze niet zoor gaan want de finale zou misschien wel als laatste eindigen.
    In journaal zagen we wek kleine stukjes van andere landen, tja

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Lot ik heb ook naar Opsporing gezocht gekeken op NPO 2. Daarna wilde Frits toch even Songfestival kijken. Het was echt vreselijk!
      Rond tien uur gaat Puck nog een keertje uit en daarna zijn we naar bed gegaan.

      Verwijderen
  3. Het songfestival heeft tegenwoordig meer weg van een theatershow. Een hoop toeters en bellen en met zingen heeft het maar weinig te maken. Naar mijn mening zonde van het geld dat erin gestoken word.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze zouden het een andere naam moeten geven. Misschien vinden de jongere mensen het wel mooi maar wij, ouderen, houden te veel vast aan het Songfestival van vroeger denk ik.

      Verwijderen
  4. Wie kijkt er nog wel eigenlijk? In mijn kring is er helemaal niemand in geïnteresseerd. Ik dacht eigenlijk dat jonge mensen het wel leuk vinden, maar ook dat blijkt niet zo te zijn. Ik heb zo eens rondgevraagd maar de reacties zijn allemaal in de orde van : nee, bah, dat is tijdverspilling, ik kijk naar een mooie serie op Netflix, ik ga niet een beetje naar dat gekrijs van idioten luisteren.. Dus zal het uh....festival zijn langste tijd wel gehad hebben. Het is echt niet zo dat ik heimwee heb naar Corrie Brokken of de Spelbrekers, maar dit is echt driekeerniks.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oké dus jonge mensen houden er ook niet van. Voor wie zenden ze het nog eigenlijk dan wel uit???

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.