Bezoekers

Volgers

maandag 5 juni 2023

Officieel groen licht

Yes, yes, yes we hebben officieel groen licht om te vertrekken naar het noorden. Vanmorgen i.p.v. vanmiddag belde de radiologe om te vragen aan Frits hoe het was.

"Over 2 maanden bloedprikken," zei ze om de PSA waarden te meten. Dat we over 2 maanden niet thuis waren maar wel over 3 maanden was geen probleem. Ze zou het noteren dat het een maand later zou gebeuren.

Zo'n telefonische afspraak is fijn want je hoeft niet naar het ziekenhuis toe maar hielden ze zich nu eens één keer aan hun afspraak dan zou het nog fijner zijn.
Frits ging speciaal voormiddag even naar mams. Hij had een brood voor haar gebakken in de broodbakmachine en wilde haar dat brengen. Dat moest voormiddag gebeuren want namiddag zou de telefoon gaan.
Niet dus, net toen hij binnenkwam bij mams ging de telefoon fffffffffffff.

Om verder met de radiologe in discussie te gaan dat ze namiddag zou bellen had geen zin want het stond zo in haar agenda.

Hoe dan ook we gaan vertrekken en nu helemaal legaal want dat we zouden gaan hadden we al wel besloten.

Dit geeft gewoon een goed en blij gevoel en dat niet alleen bij mij maar ik zie Frits in ene keer actiever worden richting vertrek 👍



12 opmerkingen:

  1. Hoi Ellen, sinds kort heb ik je blog ontdekt en lees ik het met veel plezier. Wat fijn dat jullie op reis kunnen. Heel veel plezier samen op avontuur met Frits en Puck. Groetjes van Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mieke, wat leuk om te horen dat je hier met plezier leest. Welkom :))

      Verwijderen
  2. Wat een goed nieuws.Fijne vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat fijn zulk nieuws, zo ga je tòch net iets prettiger weg.
    Fijne vakantie.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijn dat je Frits zo ziet opknappen. Ik zie nu pas nu we ergens anders zijn echt hoeveel partner niet meer goed kan. Stukje lopen gaat echt moeizaam en opstaan van een andere stoel dan zijn eigen hoge thuis. Maar gelukkig heeft hij nu eindelijk de voordelen van een stok gezien en hebben we iets langer kunnen lopen rond Hunebeddenmuseum, was er lekker rustig want gesloten.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja Lot dan valt het op hè? Daarbij heb je nu alle aandacht voor je partner en hoef je noet meer te delen met jullie Herta. Gaat het weer een beetje bij jullie?

      Verwijderen
  5. Ja, die belafspraken wordt je niet vrolijk van! Vorige week zou de cardioloog een uitslag doorbellen om 10 voor 2, wij wachten en wachten, maar niks om half 4 zelf maar eens gebeld, ja sorry meneer, het wordt iets later, wij zetten maar een richttijd in de brief. Uiteindelijk werden we gebeld om 10 over half 6! Gelukkig was de uitslag goed, maar je zit toch een hele middag in spanning.
    Fijn nieuws voor jullie, goede vakantie gewenst.
    Betsy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Betsy dat is ons dus heel vaak gebeurd. Een keer stonden we bij de bakker in Spanje toen de dokter belde terwijl dat helemaal niet de bedoeling was. Of een dag eerder om 8 uur 's morgens. We sliepen nog. Nee het werkt allemaal niet en al helemaal niet als je vol spanning zit te wachten.

      Verwijderen
  6. Fijn dat het kan. Dan ben je toch even een paar maanden zonder zorgen op dat gebied.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. We verheugen ons er ook op. Even de zorgen opzij zetten, mmmmm.

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.