Bezoekers

Volgers

woensdag 7 juni 2023

Volkstuin

Gisteren zijn we bij schoonzus geweest. Schoonzus was getrouwd met mijn broer. Na het overlijden van mijn broer is schoonzus met de kinderen altijd deel blijven uitmaken van onze familie
Daar ben ik wel blij om.

Dat was in de familie van mijn ex wel heel anders. 
Na een scheiding of overlijden van iemand van de "warme" kant dan was de "koude" ook niet meer welkom. Bij niemand niet. Ik heb dat altijd vreemd gevonden maar tja zo waren de regels. En owee als iemand contact had met een verstoten lid ......... dan was je nog niet jarig.
Ik heb het wel als prettig ervaren dat ik later alsnog weer contact kreeg met mijn 2 schoonzussen nadat ze ook niet meer welkom waren. Helaas zijn ze alletwee overleden anders waren we vast vriendinnen gebleven.

Maar mijn schoonzus (vrouw van mijn broer) Had ons uitgenodigd om eens naar haar volkstuintje te komen kijken en wat was het daar gezellig.
Schoonzus A had een tas meegenomen met heerlijke dingetjes.

De tuintjes stonden er mooi bij maar niet alleen de tuintjes ook de grote oude stal zag er gezellig uit. Er stonden tafels en stoelen en er was een complete keuken uitrusting met inhoud aanwezig.

We konden buiten onder de grote kersenboom zitten en thee drinken met vers geplukte munt. Schoonzus had beschuiten met heerlijke aardbeien meegenomen.

Wat hebben we hier heerlijk gezeten. Het was echt genieten.


Puck had snel een plekje gevonden. er stond namelijk een grote drinkbak voor honden en daar heeft ze met haar voorpoten heftig in proberen te graven. Ze heeft vast gedacht; geen modderpoel in de buurt? Dan maak ik hem zelf wel.
Na de waterpret is ze gaan graven in het zand en dan hoef ik je niet te vertellen hoe ze er uit zag. Haar neus zat helemaal vol modder.

Puck vermaakte zich en had plezier en wij konden zo ook rustig genieten van de omgeving en de vriendelijke mensen die een praatje kwamen maken.

Vandaag gaan we de camper inpakken en vanmiddag ga ik naar mams en morgen gaan we dan vertrekken.

6 opmerkingen:

  1. De eerste labrador van mijn broer noemden we de perfecte hond om mee naar de woestijn te gaan. Ze wist letterlijk overal water te vinden, ook op zandgronden. De zee was haar favoriet. Bovenop de duinovergang was ze al niet meer te houden!!!! Ze sleepte mijn broer mee naar het strand en dan de zee. Op een gegeven moment lieten we haar maar los, zo van ga maar. We komen er wel achteraan.
    Nummer 2 is een grote tuttebel als het op water, regen en de zee aankomt. Die kijkt je aan zo van : moet ik daarin? Dan word ik nat!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahaha enig zijn ze die labs. Echt om van te houden. Puck moest vanmorgen in de auto en dat is niet haar favoriet. Ze heeft er zich maar bij neer gelegd maar die ogen van haar toen ze in de auto op de achterbank lag. Ze waren goud waard,

      Verwijderen
  2. Heerlijk zeg, net een vakantiehuisje! Succes met de verdere voorbereidingen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Adriaantje, je zou er ook spontaan het vakantie gevoel bij krijgen :))

      Verwijderen
  3. Oh lekker hoor . Genieten in zo n mooie tuin. En puck scharreld lekker rond.
    Gister waren wij op pad. Zag zoveel campers. Dacht nog zou dat Ellen zijn .
    Ha ha waar je nu op let

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Enig, wie weet komen we ons ooit wel nog wel eens tegen ;))

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.