Bezoekers

Volgers

vrijdag 7 juli 2023

Jullie zullen het niet geloven ............

Wat Frits vandaag toch meemaakte. Jullie zullen het niet geloven maar Frits is aan het vissen geslagen. Wie ons ook op youtube volgt heeft vast ook de aflevering gezien dat hij heel wat jaren geleden in Jonköpping (Zweden) in de krant heeft gestaan omdat hij bijna de eerste prijs had gewonnen bij een viswedstrijd. Het vissen zit hem in het bloed en dus wordt er hier heel wat afgevist. Helaas zijn de vissen vaak te klein en moeten ze terug het water in.

Hij moet zwaarder lood hebben of zoiets en dus zullen we bij de eerste en de beste hengelsportzaak stoppen voor dat lood.

Maar vanmiddag stond hij dus weer met zijn hengel aan de kant en hoopte op een dikke vis.

In ene keer kwam iets groots en donker van kleur uit het water omhoog gesprongen. Keek Frits aan en schrok zich een hoedje. Ook Frits schrok zich een ongeluk. Het was een zeehond die omhoog kwam gesprongen en Frits recht in de ogen keek.
Bijna had hij een zeehond aan de haak gehad 😦


De zeehond dook het water weer in en een stukje verder kwam hij nog even met zijn koppie omhoog om te kijken naar Frits vanaf een veilige afstand.

Vis heeft Frits niet meer gevangen maar dat komt vast wel weer een keertje. Alleen jammer dat we er geen foto van hebben maar het gebeurde ook zo onverwacht.
De foto die ik hier geplaatst heb is een Noorse zeehond die ik van het internet geplukt heb.

4 opmerkingen:

  1. Wow een onverwachte ontmoeting met een zeehond. Genieten van zo'n topmoment. Soms gaat het te snel voor een foto.
    Zo'n moment had ik pas ook, echt 2 meter van me af een ree. Camera onder in de ras net als de mobiel. Geel stil blijven staan en genieten iets bewegen en weg was ie. Succes Frits met de volgende visvangst

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel.
      Ja dat is echt balen. We hadden dat ook pas met de elanden en durfden niet meer te bewegen maar die bleven wonder boven wonder staan en wij maar foto's knippen en filmen :))

      Verwijderen
  2. Hoe leuk en bijzonder is dat!! Mooie ervaring rijker.
    Inge

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.