Bezoekers

Volgers

maandag 10 juli 2023

Volgers ontmoet

Wat een leuke ontmoeting was dat vandaag!

Het was lunchtijd dus we hadden een plekje uitgezocht met mooi uitzicht om even wat te eten. Puck kon er meteen ook even lekker naar buiten na lang binnen te hebben gezeten door de boottocht met het veer. Maar die super dikke steekvliegen waren er weer.

In ene keer kwam er een camper voorbij rijden. Hij stopte en reed achteruit terug en parkeerde achter ons en toen kwam er een hoofd achter onze camper te voorschijn.

"Hallo, ik ben Jannie en volg jullie op Youtube." zei een vriendelijke stem. Dat zijn nu van die leuke dingen die we zo nu en dan tegen komen. Achter Jannie kwam ook Jan te voorschijn de partner van Jannie.

Het werd een hele gezellige babbel. Puck sprong ook al meteen in het rond en kon omdat de baasjes even niet opletten allemaal verboden dingen in haar bekje doen. Ze moet gedacht hebben, laat die maar kletsen ik kan even heerlijk mijn eigen ding doen 😆

Omdat wij naar een serviceplaats op weg waren waar een automaat staat die het toilet schoon maakt  en maar 15 km rijden was reden Jan en Jannie achter ons aan zodat ook zij even gebruik van de automaat konden maken en meteen ook konden zien hoe dat ding werkt.

Kwamen we bij het servicepunt zegt Frits," hier zijn we vorig jaar ook geweest." en ja, we herkende het direct. Er was een mooi uitzichtpunt en daar dus ook nog even naar toe gelopen met J & J
Dan ook maar even een foto maken 😂


En als we dan toch bezig zijn dan kunnen we ook even de telefoonnummers uitwisselen zodat we de foto's kunnen delen.


Na nog de nodige babbels namen we afscheid van elkaar en ging ieder weer zijn weg. 

Wij reden naar Svolvaer. We parkeerde de camper hier en liepen het gezellige plaatsje in. "Hè, Frits, kijk eens is dat niet de camper niet van J & J." 

En ja hoor, ook zij waren in dit plaatsje en omdat het plaatsje niet zo heel groot is kwamen we hun natuurlijk al snel weer tegen 😂😂
Wat een toeval. "Hebben jullie zin om dadelijk met ons wat te gaan drinken daar achter op het terras?" vroeg Jannie. "Dat gaan we zeker doen." 

Het werd een hele gezellig middag met ons viertjes en Puck? Die had weer alle sjans van de wereld. Eerst heeft ze met een politieagente over de grond gerold, daarna met een vriendelijk mijnheer liggen rollenbollen. Bij het terrasje kreeg mevrouw een bak water voorgezet en het meisje dat ons hielp vond Puck "adorable" en moest haar natuurlijk ook aaien.

Die Puck is dus niks tekort gekomen terwijl de baasjes een gezellige middag hadden.


13 opmerkingen:

  1. Een vriendschap is geboren?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wieneke, wij houden aan dit soort ontmoetingen heel veel vriendschappen over. Heel leuk en heel verrijkend :))

      Verwijderen
  2. Dat zijn leuke ontmoetingen, voor mens en dier!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dergelijke ontmoetingen zijn toch de spreekwoordelijke kers op de taart, al gaat voor ons als eerste generatie die met van der Valk opgegroeid is, eerder op dat het de kers is op het schaaltje appelmoes.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ha, ha dat wordt nog wennen voor Puck als jullie weer 'gewoon' thuis zijn. Ik las vanmorgen dit artikel en moest aan jullie denken.
    https://www.nu.nl/wetenschap/6271915/mensen-kunnen-stilte-volgens-onderzoekers-echt-horen.html

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb het net even doorgelezen. Een interessant stukje Ilona en inderdaad hoor ik in Noorwegen ook vaak de stilte :)

      Verwijderen
  5. Dat zijn leuke ontmoetingen. Klinkt als een heel gezellige middag.
    Inge

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat zijn echt de leuke dingen in het blogleven

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.