Bezoekers

Volgers

vrijdag 4 augustus 2023

0,0 %


Kijk eens wat ik in de drankenwinkel vond hier in Zweden. Wijn en dan 0,0% zonder alcohol. Vanmiddag was de tijd daar om die fles eens open te maken en een glaasje wijn te drinken.

Ik denk dat als je een blinddoek voor doet en dan gaat proeven dat je niet weet dat je wijn bent aan het drinken. Het smaakt zoet en volgens ons proef je het verschil niet tussen een glaasje druivensap en deze fles 0,0% wijn. Er is één verschil en dat is de prijs.

Als we het nu echt lekker hadden gevonden dan had ik alsnog een paar flessen gehaald voor thuis voor Frits zodat hij toch gewoon kan meedoen. We zullen hem leeg drinken maar ik haal er geen tweede fles meer van.

Wat wel heel lekker is is de appelcider in Zweden. Je koopt hem gewoon in de supermarkt. Hij staat bij de limonade en de cola maar hij is zo lekker en ziet eruit of je glas witte wijn drinkt en daar ga ik een voorraadje van meenemen.
 
Nu zag ik dat je in Nederland Apple Bandit hebt 0,0% dus dat moeten we ook maar eens gaan proberen als we weer thuis zijn.


Deze is in ieder geval heerlijk, mmmmmmmmm.

4 opmerkingen:

  1. Wij zijn dit voorjaar in Zweden geweest (ik reageerde al eerder een keer), en wij waren ook helemaal weg van de appelcider!!! Hier in Nederland drinken we regelmatig de Apple Bandit 0%, ook heerlijk. En vergeet de appelcider van Ikea niet!
    Groet, Nini

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nini bedankt voor de tip. De Apple Bandit 0% kende ik niet net zo als de appelcider van de Ikea. Weer wat geleerd.

      Verwijderen
  2. Wijn 0% heb je hier ook hoor. Of het ook echt naar wijn smaakt???

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bij ons vonden we de 0% wijn niet lekker en in Zweden dus ook niet. Die gaan we nu ook niet meer kopen.

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.