Bezoekers

Volgers

donderdag 31 augustus 2023

Die Puck toch

Vandaag ben ik een beetje blij dat het niet meer vorige week is en dan nog alles voor de boeg hebben.
We ruimen en versnipperen nog even door en toen we vanmiddag weer weg gingen vond ik het er al een beetje leger uit zien. Dat geeft de burger moed.
Puck voelt zich al aardig thuis op haar toekomstige adres 😀 Ze heeft haar plekje ingenomen op het balkon van waaruit ze de hele straat kan zien vanaf een veilige hoogte.

Morgenmiddag gaan we nog eens hard aan het werk en dan nemen we het komende weekend vrij.

Vrij om de camper weer eens op te zoeken want die moet nog verder leeg gemaakt worden na onze snelle terug keer. De lakens en overtrekken van de bedden hebben een wasbeurt nodig en dan moeten er nog matjes liggen die ik in de was wil doen, de badhanddoeken en theedoeken.

De camper wil ik weer helemaal netjes hebben en op orde en als we dan even een gaatje zien dan gaan we er heerlijk even vandoor. Het hoeft niet ver weg te zijn maar even iets anders aan ons hoofd. Daar heb ik onderhand wel zin in en Frits ook.

Frits is er eindelijk ook achter dat hij rust nodig heeft. Hij drijft maar door en door. Hij ziet gewoon tegen de berg werk op die we nog voor ons hebben maar ach, alles op zijn beurt zeg ik dan maar weer of we verhuizen niet maar daar wil hij niets van weten.

Niet meer iedere dag bezig zijn met opruimen maar ook tijd nemen om iets leuks te doen en eindelijk ziet hij dat nu ook in.

Hopelijk gaan we nu iets meer rust krijgen. We gaan beginnen om zeker één keer per dag weer een heerlijke wandeling te maken met Puck.
Dat is goed voor ons alle drie.

Puck begint met ons het goede voorbeeld te geven na haar wandeling.


De boef gaat op een onbewaakt ogenblik lekker op de bank liggen. Ach, ze slaapt zo heerlijk. Laat haar maar lekker even liggen 😉 We knijpen wel een oogje dicht.

4 opmerkingen:

  1. Goed bekeken van Puck!
    Wij hebben een papierversnipperaar versleten met alle papieren die mijn moeder achterliet, er kwam geen eind aan. Met de digitale wereld van nu heb je dat gelukkig een stuk minder.
    Na het overlijden van mijn moeder moest haar appartement, wat zij huurde van een zorginstelling , binnen 3 dagen leeg zijn. Wel begrijpelijk, met een lange wachtlijst, maar niet erg menselijk. Ik vind, dat dit toch minimaal 10 dagen zou moeten zijn. We hebben het gered, maar niet met een prettig gevoel.Bovendien weet je niet gelijk waar je met alle spullen moet blijven, zelf alles meenemen is dan ook geen optie.
    Succes verder met opruimen en denk ook een beetje aan jezelf.
    Betsy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Betsy dat hoor ik vaker dat je zo snel alles moet opruimen in instellingen en ik ben het dan ook helemaal met eens dat dat onmenselijk is. De wereld wordt steeds harder.

      Verwijderen
  2. Ja af en toe een rustpauze is goed voor een mens. Een wandeling maken wij ook elke dag goed voor de hond goed voor ons. Sterkte met alles

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.