Bezoekers

Volgers

donderdag 28 september 2023

Een dag uit het camperleven.

Afgelopen nacht moest Puck weer even wennen aan haar nieuwe kussen waar ze op mocht slapen maar toen ze het eenmaal door had hebben we allemaal heerlijk kunnen slapen.

Het was heerlijk slapen in Zelhem in de gemeente Bronckhorst. Ik houd van deze heerlijke ongedwongen omgeving. De boeren hebben hier nog de overhand en de bossen zijn prachtig. Deze keer hebben we geen fietsen bij ons. We nemen vooral de benenwagen zodat Puck ook aan haar trekken kan komen.

Het is hier heerlijk wandelen. We zijn nu in Lettele beland en vanmiddag ontdekte Puck de Wetering het was dan ook ondenkbaar dat ze er niet binnen een paar minuten in lag. Ze was helemaal uitgelaten.


Vanavond kregen we visite van onze 2 kleinzoons die Puck wilden zien en o wat een weerzien was het. De twee jongens 9 en 7 hebben samen met Puck gewandeld, gerend, gestoeid en noem maar op. Ze zijn nu met hun mama naar huis. Puck ligt nu uitgeteld op de vloer naast haar nieuwe kussen. De harde vloer ligt vast beter of koelt beter af 😊
 

2 opmerkingen:

  1. Heerlijk om te lezen Ellen! Waren toevallig gisteren in de buurt om te kijken of er een plaats is in die omgeving waar we eventueel naartoe willen verhuizen want ik ben helemaal klaar met die volle randstad én de dure boodschappen. Niet dat het in het Oosten nu goedkoper is maar dan kun je in ieder geval naar Duitsland. Prachtig daar en zo heerlijk rustig. Voorlopig moet het nog maar even bij dromen blijven want hoe moet het dan met mijn moeder in Amsterdam nu alle zorg het af laat weten. (gisteren weer geen huishoudelijke hulp) en zelfs de coronabooster kan niet dichtbij haar huis geregeld worden die 'moet' aan de andere kant van Amsterdam of in Zaandam. Heb wel de hoop maar niet het geloof dat het na de verkiezingen beter gaat worden. Sorry tot zover mijn geweeklaag. Geniet van jullie reis!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ilona, ik begrijp je helemaal. De zorg voor je moeder en je eigen dure en drukke leven. Het oosten van het land is mooi. Rustige, vriendelijke en vooral ook behulpzame mensen.
      We zijn nu in Deventer, ook een heerlijke plaats. Strakjes er maar eens rondwandelen.
      Jij mag gerust hier je hart luchten hoor. Sterkte!!!!!!! Ellen

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.