Bezoekers

Volgers

maandag 25 september 2023

Een dag uit het leven gegrepen.

Vandaag was mijn laatste dag als 69 jarige. Als ik morgenvroeg mijn ogen open doe ben ik 70. Vanmiddag zei me iemand, “ dan behoor je weer bij een andere groep.”   Ffffffffffff……….. Zo had ik het nog niet bekeken. Opbeurend??????? Nou niet echt 😏 
Ik gaf als antwoord, “ ach het is maar een getal.”  Tja dat zei ik maar het voelt toch wel iets anders.

Vanmorgen was mijn gouden meisje in huis en ik was in de slaapkamer aan het stoffen. Toen ik de  vergroting spiegel in handen kreeg en maakte ik de fout om er in te kijken. Tjonge, jonge dat kan ik jullie wel afraden als je mijn leeftijd hebt gehaald. Dat is schrikken hoor. Al die rimpels worden in ene keer 10 keer zo groot. Het lijkt wel of ze groeien. 
Voorlopig raak ik die spiegel niet meer aan hoor.

Vanavond nog een heerlijke wandeling met Puck gemaakt. Was wel even lekker na een middag formulieren van banken printen, lezen en invullen, tekenen, scannen en weer getekend en al digitaal maken ffffffff. Wat een ellende.
Ik ben dan testamentair executeur en dat brengt een boel werk met zich mee. Vanmiddag was er iemand zo leuk om te zeggen dat je daar geld voor mag vragen. Nou ja, geld vragen???????? Mij kost het alleen maar geld. Het is wel goed zo.

Morgen wat spulletjes bij elkaar zoeken en overmorgen heerlijk er even tussenuit en niet met banken en notarissen bezig zijn.

Heerlijk!!!!!!!!

24 opmerkingen:

  1. Ik vond 60 lastig, 70 ben ik gewoon geworden en nu ben ik er al 3 jaar overheen. En ja het is maar een getal en ik hou het er maar op dat ik 45 ben.
    Ben je dan niet de enige erfgename van je moeder?
    Toen mijn moeder overleed, 6 maanden na vader, heb ik alles alleen geregeld, je rekening opgemaakt en wat er te erven was met zus gedeeld. Moet dat tegenwoordig anders? het is nu 8 jaar geleden

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is ook maar een getal Lot. Ik doe met je mee en blijf ook 45.
      Wat de erfgename betreft, ik ben niet de enige erfgenaam. Mijn overleden broer had 3 kinderen en die zijn dus mede erfgenaam voor het deel van hun vader. De oudste van hun is samen met mij executeur. Zodoende kan ik maar niet even alles even regelen en heb ik ook haar handtekeningen nodig. Ze woont niet in Maastricht.
      Of alles nu anders is weet ik niet maar mijn moeder had een testament, mijn vader trouwens ook en zelfs dat wordt er nu nog bijgehaald. Het gaat een lange sleep worden denk ik.

      Verwijderen
  2. Als je 81 jaar bent en je kijkt dan in de spiegel........ik wens jullie fijne ontspannen vakantiedagen en van harte gefeliciteerd,

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel Anneke. Die speigels moeten we maar opruimen ;))

      Verwijderen
  3. Er is een remedie tegen oud worden: jong sterven!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Alvast van harte Gefeliciteerd! En bedenk dat je je nu misschien ouder voelt vanwege de drukte, en omdat je door het overlijden van je moeder een generatie bent opgeschoven. Echt, dat wordt op termijn wel weer beter!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel mrs. H. te B. daar zou je wel eens gelijk in hebben. Ik hoop het want nu voel ik me stokoud.

      Verwijderen
  5. Je laatste dag als 69 jarige...Het klinkt als een mijlpaal. Dat had ik met mijn laatste dag als 59 jarige. Gek genoeg wende dat wel snel om te zeggen dat ik in mijn zestiger jaren was aangekomen. Ik wens je morgen een mooie verjaardag!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gefeliciteerd met je verjaardag en welkom in de groep van 70-jarigen. Dat begint al oud te klinken, maar uit ervaring weet ik dat het best meevalt en het leven gewoon doorgaat. het komende voorjaar hoop ik die groep te verlaten en me te voegen in de schare tachtigers.
    Een plezierige dag toegewenst en aansluitend een mooie (korte) vakantie toegewenst in het alleszins fraaie Salland en/of de Achterhoek.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je Willem. Jammer dat je de groep bijna weer gaat verlaten ;))

      Verwijderen
  7. Gefeliciteerd met je verjaardag. Je hebt toch maar mooi de prachtige leeftijd van 70 gehaald in goede gezondheid (neem ik aan) en daar horen rimpels bij. Hoop dat je een fijne dag hebt en wens je alvast een fijne vakantie.
    Inge

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inge, zo is het ook. Mijn gezondheid is redelijk goed dus ik heb niet te klagen. Ellen

      Verwijderen
  8. In februari 60 geworden en dat vond ik naar en raar. En ach ja die rimpels die ik zelf natuurlijk ook al heb. Vooral de aanblik van mijn hals....anderzijds er zijn ook mensen die niet oud mogen worden en jong sterven. Onze maatschappij is er ook vooral op gericht dat alles
    er strak en mooi uitziet. Niet alleen mensen maar ook kleding, huizen, auto's etc. Fijn dat je zo'n heerlijke dag hebt gehad en dan vier je de komende 9 jaar toch gewoon iedere keer je 70e verjaardag!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ilona, dat ben ik ook van plan. Ik blijf voorlopig gewoon 70 :)) Met 60 heb ik echt veel moeite gehad. Dat kreeg ik niet uit mijn mond, vreselijk :))

      Verwijderen
  9. Ha Ellen ik was je weer eens kwijt. Hoe dat komt geen idee. Ik heb een hele tijd 'bij' zitten lezen en gezien dat je heel wat hebt meegemaakt. Ik ga je nu nogmaals in mijn lijst zetten

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gezellig `bertiebo. Soms gebeuren de gekste dingen hoor. Dat overkomt mij ook , hihi.

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.