Bezoekers

Volgers

vrijdag 22 september 2023

Gelukt


 Yeeeees, deze foto is me gelukt. Vanmorgen gingen we naar de stalling waar de camper zijn gaan vullen. Nou ja vullen ……. Uh de bedden zijn gemaakt, de handdoeken hangen weer op en de ijskast is weer schoon en klaar voor gebruik.
Puck was al weer helemaal thuis in de camper.

We hoeven alleen nog maar wat kleding, toilet spullen en spulletjes voor de broodmaaltijden mee te nemen. Warm eten doen we wel waar we zin hebben. Ik ga het eens heerlijk rustig aan doen. Relaxen staat nu boven aan ons lijstje.

Volgende week woensdag gaan we vertrekken. Dinsdag ben ik jarig en die wil ik in alle rust thuis vieren. Mijn eerste verjaardag zonder dat mams erbij is. Ik was van de zomer al aan het bedenken hoe ik mijn bijzondere verjaardag zou gaan vieren. Waar zou mams mee naar toe kunnen …….. Daar hoef ik me nu niet meer het hoofd over te buigen. Een groter feestje gaat het niet worden want daar staat mijn hoofd nu niet naar en ik heb er ook geen zin in. 
Frits en ikke gaan met Puck ergens een hapje eten om mijn 70ste verjaardag te vieren. Dat gaat helemaal goed komen en de dag erna vertrekken we.

Deze keer gaan we naar het oosten van het land maar dat had ik meen ik al ergens geschreven. Familiebezoekjes afleggen, wandelen en luieren. Leesboek mee en de iPad. Ik moet het allemaal goed onder de knie krijgen.

6 opmerkingen:

  1. Ik wens je een heel fijne vakantie en natuurlijk ook alvast een gelukkige verjaardag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah dan zeg ik nu al gefeliciteerd en een hele fijne dag 🎉🎉🎉❤️

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat is toch wel het grote voordeel van de camper inruimen en weg.
    Ik was op zoek naar een huisje in de Belgische Ardennen vlakbij de Maas, maar kom tot de conclusie dat het te lastig wordt. Ja natuurlijk is er een huis te vinden dat aan onze eisen - 2 slaapkamers, tuin voor de hond, redelijk ruim, opgemaakte bededen- voldoet maar dan ben ik zo'n 5-600 euro kwijt voor 3-4 nachten en dan nog borg van 350 euro. En vrij veel meenemen zodat we weinig tijd kwijt zijn aan boodschappen doen want we willen niet te veel in restaurants eten.
    Kortom ik heb het er niet voor over allemaal het hele gedoe

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Klopt, een heel gedoe Lot. Ik zweer dan ook bij mijn camper. Ik wil niet anders meer.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.