Bezoekers

Volgers

donderdag 7 september 2023

Ritme

 Ons ritme begint nu weer beetje bij beetje te lopen. In de ochtend gaan we wandelen met Puck. Dan is het nog heerlijk koel. Vanmorgen eerst nog even langs de dierenarts om een afspraak te maken voor de gratis 6 maanden puppy check.
Maandagochtend om 10 uur mogen we komen. Dan wordt Puck gewogen en horen we of op de goede weg zitten met haar eten enz. Toch wel fijn even zo'n controle tussendoor.

Na onze wandeling ben ik begonnen om de administratie bij te werken van mams en nog een paar bedankjes te sturen naar mensen die niet in het buitenland wonen.
Er zijn ook al gegadigde voor ons appartement maar tja we moeten denk ik toch nog even geduld hebben eer we kunnen gaan verkopen, kopen en verbouwen.

Wat een rompslomp allemaal. 

Vanaf volgende week gaan we eens goed opruimen want volgens ons is er weer heel wat verzameld in de 22 jaar dat we hier wonen 😂



4 opmerkingen:

  1. Fijn dat er weer wat regelmaat in jullie leven komt. Daar wordt een mens meestal wat rustiger van en dat is natuurlijk best prettig na de afgelopen emotionele en drukke weken. Zo'n hondencheck is goed, maar ik weet nu al dat ze er goed doorheen komt, jullie doen het heel leuk met haar! Succes met het opruimen en weggooien van spullen die je al heel lang hebt maar toch nooit meer nodig hebt...blijft moeilijk om afstand te doen denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is zeker zo mevrouw Niekje. De rust begint weder te keren. We merken dat de slaap ons zo maar kan overvallen overdag en onze intressen beginnen weer breder te worden. Niet alles draait nog alleen om het opruimen. Komt weer helemaal goed.

      Verwijderen
  2. Wel fijn dat er weer wat ritme is stel ik me zo voor. En inderdaad: 's ochtends is het buiten nog goed te doen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ons hoofd begint ook weer met andere dingen bezig te zijn. Gelukkig.

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.