Bezoekers

Volgers

woensdag 25 oktober 2023

Wat doe je op een regenachtige dag

Vandaag hebben we een heerlijke plannen-dag. Haha jullie zullen denken wat is dat dan weer. We maken plannen voor de nieuwe inrichting in ons toekomstige huis. Heerlijk, we voelen ons weer helemaal jong maar owee als we aan het werk denken, dan voelen we onze leeftijd  😊 We gaan er voor!!

Ik voel wel dat de energie weer begint te stromen en mijn handen weer beginnen te jeuken. Een goed teken, toch. Gisteren een paar knopen doorgehakt wat het leegruimen van het appartement van mams betreft en daar knap ik van op. Ergens zie ik weer een lichtpuntje en dat geeft de burger moed. In de maand november wil ik de boel leeg hebben en dan gaan we de maand december met de camper nog even naar de zon. Nog even goed adem happen voor voor onze drukke tijden die dan gaan aankomen.

Vanmorgen schrok ik even toen ik niet meer in mijn WordPress kon inloggen. Ik zat weer wat af te klungelen maar het is weer gelukt met een nieuw wachtwoord. Nu ben ik aan het proberen om mijn profielfoto geplaatst te krijgen. Dat gaat maar niet dus klungel ik daar weer even mee door.

Je kunt er ontzettend veel mee met WordPress alleen heb ik het nog niet allemaal onder de knie maar wat niet is kan nog komen. Iedere dag kom ik weer een stukje verder. Al doende leert men zegt men en dat ervaar ik ook.



2 opmerkingen:

  1. (Vakantie)plannen maken op een druilerige dag beschouw ik ook als een teken van optimisme; je kijkt gewoon even door de triestheid van het weer heen naar de zonzijde. Gisteren was het er typisch zo'n dag voor.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad Willem. Een druilige dag en dan plannen maken om naar de zon te gaan en hopen dat die zon er dan ook is, hihihi. Groetjes Ellen

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.