Bezoekers

Volgers

vrijdag 3 november 2023

Prikken en breken

 Gisteren liep ik bij de Albert Heijn toen mijn telefoon plots overging. Frits!

"Wanneer krijgen wij de corona prik?" ik zeg dat dat zaterdag a.s. gaat gebeuren. "Nou nee dus," zegt Frits "we hadden 1 november moeten komen maar ik had geen agenda bij de hand en zei tegen de juffrouw dat wij samen zouden komen." Een heel verhaal.

Uiteindelijk kwam het erop neer dat Frits omdat hij niet was komen opdagen op 1 november nog alleen op 1 december terecht kan.

Niet dus!

Ik zei tegen Frits dat hij eens in zijn telefoon moest kijken bij zijn berichten en dat hij daar het bericht zou vinden we 4 november kunnen komen. Punt uit!!

Je vraagt het je toch af waar die mensen met hun hoofd zitten die je zomaar opbellen en je dan de stuipen op het lijf willen jagen.

Frits was weer helemaal gerust gesteld.

Normaal raakt hij niet zo snel van de kook maar we zijn de hele week zo druk met leegruimen en dan wil je hoofd wel eens even overlopen. Frits heeft er bijna een dagtaak aan en nu is er nog wat bij gekomen 😂

Vanmorgen belde Frits me vanuit het andere appartement met de vraag; "kun je nu meteen effe komen?" Natuurlijk kon ik dat want ze zijn er in hetzelfde gebouw een appartement helemaal aan het strippen. Muren eruit enz enz en nu mocht ik even komen kijken en dat hoef je mij maar één keer te vragen 😇 Ik hoorde meteen ook de plannen zoals het moest gaan worden ................. prachtig!!!!!!! Ik zag het al helemaal voor me.

Ik ben weer heel wat wijzer geworden en zit nu boordevol ideeën. Ik ga het opschrijven en misschien tekenen anders zou ik nog wat vergeten al lijkt me dat sterk 😅😅 Zelfs Frits begint er warm voor te lopen en dat moet ik hebben.

8 opmerkingen:

  1. Wij kregen deze week een uitnodiging voor de Coronaprik. Beiden op 13 november ik mag om 9.00 uur, manlief om 14.00 uur. Dat gaat toch echt niet gebeuren op verschillende tijden, we gaan samen en zien wel hoe er gereageerd wordt. Het lijkt mij geen probleem zo ja, jammer dan!
    Goed weekend, Betsy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ach Betsy dat meen je niet. Daar zou ik ook geen gehoor aan geven en gewoon samen gaan.

      Verwijderen
  2. Ik ging deze week ook om de coronaprik, dat was voor bewoners en medewerkers van mijn werk. Een afspraak maken hoefde niet en dat stond ook duidelijk overal op pamfletten in het gebouw vermeld. En het eerste wat ze vroegen was of ik een afspraak had. Nee, want dat was niet nodig. Ze waren om 8.30 uur begonnen en ik was vervolgens de laatste die zonder afspraak een prik kreeg (om 9.00 uur), want hier hadden ze niet op gerekend. Lekker gecommuniceerd dan van mijn werkgever naar de GGD!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik val nog niet in de doelgroep van de nieuwe ronde prikken. Is wat mij betreft prima. Leuk om zo met jullie plannen bezig te zijn, kan me heel goed voorstellen dat je er erg enthousiast van wordt!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dan ben je nog lekker jong, toch.
      Dat enthousiasme groeit en groeit hihihi

      Verwijderen
  4. Partner kreeg brief over coronaprik, hij is paar jaar ouder en als je als partner dan ook in aanmerking komt mag je samen. Ik ontferm me altijd over deze klusjes want anders hebben we er in de lente nog geen een .
    Ik kreeg de keus uit 2 data, koes de ene en kreeg bevestiging voor de andere datum 😁 maar alleen ik kreeg het per e-mail en sms. Nogmaar gebeld en het was normaal dat het zo ging. OK dan zal het wel.

    Griepprik is ook geregeld, we kunnen samen naar de ha hoeven we niet in de lange rij te staan bij de collectieve prikken

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Lot, wij kregen alletwee een sms. Toen we gisteren ons gingen melden vroeg de juffrouw of we een afspraak hadden en we zeiden "ja" Daarna konden we doorlopen. Het loopt daar allemaal een beetje door elkaar maar we hebben onze prikken binnen. Succes voor jullie. Het zal zeker ook goed komen.

      Verwijderen

Een reactie of bericht achterlaten vind ik altijd leuk en kan altijd via dit formulier.